Gravin van Hoorn | Salon de Thé

De Gravin van Hoorn is een intieme theesalon waar de liefde voor de elegante Franse Salon de Thé voelbaar is. De Franse luiken, marmeren tafels met verse rozen, zachte tinten en French jazzy klanken om bij weg te dromen, doen je even wanen in een typisch Frans decor. In deze bijzondere setting serveren wij onze Franse Afternoon Tea’s. Intimiteit door kleinschaligheid, oog voor detail in aandacht en service en de originele Dammann Fréres thee en heerlijke patisserie is wat onze salon anders maakt én exclusief! Om al deze ingrediënten te waarborgen serveren wij enkel op reservering, in een intieme setting, onze Afternoon Tea A La Francaise.

Gravin van Hoorn

Onze theesalon is de perfecte intieme locatie voor 2 tot 20 personen, midden in het historisch hart van Hoorn. Om je een idee te geven van de mogelijkheden, vind je hieronder wat voorbeelden. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met de Gravin van Hoorn.

Salutations,

Lindy de Graaf
T: +31(0)6 11 73 07 44
E: info@graafvanhoorn.nl

Openingstijden: zaterdag en zondag, alleen op reservering | 10:00 – 18:00 uur
Overige dagen zijn te reserveren op aanvraag vanaf 8 personen.

 

Afternoon Tea Le Bébé | Babyshower

Een baby op komst? Verras jullie vriendin, zus of schoondochter met een compleet verzorgde bébé Afternoon Tea. Een mooi gedecoreerde tafel in onze theesalon, indien gewenst, geheel privé. Zowel de tafel als de salon worden in stijl van de Gravin van Hoorn gedecoreerd met aandacht voor kleine details met een knipoog naar de mama to be. Geheel in stijl kan zij zich overgeven aan haar geluksmoment! Bij de Afternoon Tea Le Bébé kan je kiezen uit de Classic of Royal Afternoon Tea, zie ook onze menukaart. Ook verzorgen wij standaard een gepersonaliseerd menukaartje.Wil je haar nog meer verrassen? Geef dan een zwangerschapsshoot of new born shoot cadeau en laat haar mooie momenten vastleggen op camera in de bijzondere setting van ons Boutique Guesthouse Graaf van Hoorn. Wij verzorgen een mooie gift set waarmee jullie haar extra kunnen verrassen tijdens de Afternoon Tea.

 

Vier je verjaardag in stijl en geheel verzorgd in onze theesalon!

Of je nu 16 of 96 wordt , een speciale dag vier je samen met je familie of jouw vriendinnen in een exclusieve Salon. Kom langs bij de Gravin van Hoorn en bespreek samen met haar hoe jouw ideale verjaardag er uit mag komen te zien. Of je nu gebruik wilt maken van onze huisgemaakte patisserie of je wilt je eigen taart meenemen, wij regelen het graag voor je.

 

Afternoon Tea Le Mariage | Bridalshower

Op zoek naar een chique Franse Bridalshower? de Gravin van Hoorn biedt graag haar Franse theesalon aan om samen met je vriendinnen te genieten van een Afternoon Tea Le Mariage. Een mooi gedecoreerde tafel in onze theesalon, indien gewenst, geheel privé. Zowel de tafel als de salon worden in de stijl van de Gravin van Hoorn gedecoreerd met aandacht voor kleine details met een knipoog naar de bride to be. Geheel in stijl kan zij zich overgeven aan haar geluksmoment! Bij de Afternoon Tea Le Mariage kan je kiezen uit de Classic of Royal Afternoon Tea, zie ook onze menukaart. Ook verzorgen wij standaard een gepersonaliseerd menukaartje.

 

 

Instagram

VOLG ONS OP INSTAGRAM @GRAAFVANHOORN # HISTORISCHOVERNACHTEN