https://www.graafvanhoorn.nl/basic-loft-kamer/

Basic Loft Kamer

https://www.graafvanhoorn.nl/deluxe-loft-kamer/

Deluxe Loft Kamer

https://www.graafvanhoorn.nl/suites/

 Junior Suite

K A M E R S

Ons Guesthouse is dé plek om te overnachten voor een ieder die op zoek is naar een ontspannen verblijf en wil genieten van de rustieke, vintage stijl die zo passend is bij het karakter van de ‘Graaf van Hoorn’.

Op deze fantastische plek midden in het bruisende hart van Hoorn staat dit unieke rijksmonument uit de Gouden Eeuw met een stijl die meer dan 400 jaar rijk is. De hoge plafonds, houten wenteltrappen en zware balken herinneren aan lang vervlogen tijden. De kamers zijn modern, sfeervol en met liefde ingericht en van alle gemakken voorzien. De Loftkamers zijn voorzien van heuse orginele indonesische V.O.C. bedden. De Suites zijn voorzien van luxe Suise Sense Boxsprings. De badkamers zijn voorzien van alle faciliteiten. De Suites zijn tevens voorzien van een frans ligbad.

De kamers hebben een klein koelkastje en een Illy koffiezetapparaat. Het ontbijt wordt geserveerd in onze Salon de Thé op de begane grond. Hier is tevens ook een ruime mini-bar.

I N – U I T C H E C K E N

Graaf van Hoorn verwelkomt u graag vanaf 15:00 uur. U kunt tot 19:00 uur inchecken. Mocht u toch op een andere tijd willen inchecken, laat het ons dan even weten!

Op de dag van vertrek dient de kamer ten laatste om 10:30 uur beschikbaar te zijn. In het weekend kunt u tot 11:00 uitchecken. Een late check-out behoort tot de mogelijkheden. Een late check-out is op basis van beschikbaarheid. Wij vragen een toeslag van € 25,00 per kamer. Uiterlijke check-out tijd is 14.00 uur

U kunt bij ons contant afrekenen of per pin.

CONTACT

E-mail: info@graafvanhoorn.nl

Bellen: + 31 (0)6 82 61 20 86

Grote Noord 3, Hoorn (nh)

STAY IN TOUCH

InstagramPinterest

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en abonneer je op de nieuwsbrief

Instagram

VOLG ONS OP INSTAGRAM @GRAAFVANHOORN # HISTORISCHOVERNACHTEN