https://www.graafvanhoorn.nl/basic-loft-kamer/

Basic Loft Kamer

https://www.graafvanhoorn.nl/deluxe-loft-kamer/

Deluxe Loft Kamer

https://www.graafvanhoorn.nl/suites/

 Junior Suite

K A M E R S

De loft kamers & suites van De Graaf van Hoorn zijn rustiek, casual en uitnodigend met een vleugje Franse vintage. Ze beschikken over een sfeervol zit- en slaapgedeelte. Een goede nachtrust is gegarandeerd met onze luxe boxsprings of orginele V.O.C-bedden met bedlinnen in zachte kleuren als oud-roze of beige. In de ochtend verzorgen wij een heerlijk ontbijt in onze Theesalon of bij mooi weer in de Franse stadstuin.

In de Theesalon op de begane grond bevindt zich een ruime minibar met frisdranken, (non)alchoholische dranken en koffie/thee faciliteiten. Deze kunt u nuttigen op de kamer, in de living of in de stadstuin. 

I N – U I T C H E C K E N

Graaf van Hoorn verwelkomt u graag vanaf 15:00 uur. U kunt tot 19:00 uur inchecken. Mocht u op een ander tijdstip willen inchecken, stelt u ons hiervan dan tijdig op de hoogte.

Op de dag van vertrek dient de kamer ten laatste om 10:30 uur beschikbaar te zijn. In het weekendkunt u tot 11:00 uur uitchecken. Een late check-out behoort tot de mogelijkheden, dit is op basis van beschikbaarheid. Wij hanteren een toeslag van €25,00 per kamer. Uiterlijke check-out tijd is 14:00 uur.

U kunt bij ons in contant of per pin betalen. 

CONTACT

E-mail: info@graafvanhoorn.nl

Bellen: + 31 (0)6 82 61 20 86

Grote Noord 3, Hoorn (nh)

STAY IN TOUCH

InstagramPinterest

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en abonneer je op de nieuwsbrief