aan één van de leukste winkelstraten van Alkmaar! Hier heeft de Gravin van Hoorn haar nieuwe locatie gevonden als intieme theesalon waar de liefde voor de elegante Franse Salon de Thé voelbaar is. Een vide, onder een nostalgisch balkenplafond van een schitterend Herenhuis, verse rozen, zachte tinten en French jazzy klanken om bij weg te dromen. Het is op deze unieke plek waar de gravin haar High Tea serveert in samenwerking met uitgeverij De Hobbit. Intimiteit door kleinschaligheid, oog voor detail in aandacht en service en de originele Dammann Fréres thee en heerlijke patisserie is wat onze salon anders maakt én exclusief! Om al deze ingrediënten te waarborgen serveren wij enkel op reservering, in een intieme setting, onze High Tea voor een babyshower, bridal shower of verjaardag. Ook introduceren wij onze High Tea soirée, een avond High Tea bestaande uit 2 gangen; een zoete en hartige traktatie, delicieux!

Een high tea voor iedere gelegenheid 

 op een unieke locatie aan één van de leukste straten van Alkmaar of binnen het comfort van je eigen huis

Babyshower High Tea

Birthday High Tea

 Avond High Tea

L O C A T I O N

Midden in de historisch binnenstad van Alkmaar aan één van de leukste winkelstraten, het ritsevoort, heeft de Gravin haar oog laten vallen op een bijzonder pand. Uitgeverij de Hobbit, bekend van de leukste en meest handige agenda’s en jaarplanners heeft hier een geweldige conceptstore. In deze sfeervolle store met nostalgische balkenplafonds, een karakteristieke vide en hoge ramen serveert de Gravin haar pop-up high tea.

De Hobbit Concept Store | Gravin van Hoorn
Ritsevoort 22, Alkmaar

A B O U T  M E

Montpellier | Frankrijk dat is waar het begon; mijn liefde voor de Franse Salon de Thé. Het was mijn ultieme tijdverdrijf tijdens ons leven in Zuid-Frankrijk; op een mooie zondagmiddag genieten van de rijke smaken thee en de heerlijke patisserie zoals alleen de Fransen dat kunnen. Bij onze terugkeer in Nederland was het mijn doel om een klein stukje van dit gevoel over te brengen. En zo is de Gravin geboren! Ik ben geen echte hoor, maar het verhaal achter de naam vertel ik je graag tijdens één van mijn high tea’s. Ik kan enorm genieten van de kleinste details. Het zijn juist de kleinste details welke het verschil kunnen maken en dat is precies wat ik jullie wil laten ervaren. Make special moments with the attention for the smallest details count.

What they say 

Echt een hele bijzondere dag gehad! Samen met mijn vriendinnen en allerliefste zusje, moeder en oma genoten van een heerlijke high tea. Een hele fijne plek, mooi gedekte tafel, super service van de Gravin en alles was zo lekker!! Echt de perfecte babyshower waar ik met veel liefde op terug zal kijken, enorm bedankt!

– Isabella

CONTACT

E-mail: info@graafvanhoorn.nl

Bellen: + 31 (0)6 82 61 20 86

Ritsevoort 22, Alkmaar

STAY IN TOUCH

InstagramPinterest

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en abonneer je op de nieuwsbrief