Wat is de beste route om onze Boutique b&b te bereiken per auto?

Vanaf de A7 neemt afslag 8 -Hoorn richting Hoorn. Ga verder op de Provincialeweg. Neem op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de Provincialeweg. Sla rechtsaf naar de Keern. Ga rechtdoor op de Hoge Vest (300m). Sla linksaf naar de Westerdijk (600m). Sla linksaf naar de Kuil (110m). weg vervolgen naar de Achterom 20.

Wat is de beste route om onze Boutique b&b te bereiken vanaf het station?

Neem vanaf het stationsplein de stationsweg. Deze gaat over in de veeweg welke u doorloopt. Vervolgens gaat deze weg over in de Nieuwe Noord (350m). Aan het einde van de Nieuwe Noord slaat u rechtsaf naar de lange kerkstraat. Vervolgens slaat u linksaf naar de Grote Noord. Aan de rechterkant zitten wij op nummer 3.(8min.)

Waar kan ik Parkeren?

Heeft u zware bagage of komt u met de fiets dan kunt u bij aankomst eerst even parkeren op het ‘Achterom 20’. Vervolgens loopt u in 2 minuten om naar Grote Noord 3 via de Proostensteegof u belt even aan de achterzijde dan doen wij de deur voor u open. Rondom onze locatie zijn een aantal (betaalde) parkeerplaatsen. Indien hier geen plaats is, raden wij u aan om één van de omliggende straten te proberen. Let daarbij wel op dat u uw auto niet parkeert op een vergunninghoudersplaats.

Op 5 minuten loopafstand begeeft zich parkeergarage “Het Jeudje”. 24/7 geopend. Hier is het dagelijks betaald parkeren van 12:00-18:00 uur.

Vervolgens raden wij u aan uw auto te parkeren bij parkeergarage “Het jeudje”.

Adres Parkeergarage:
Vollerswaal 61A
1621 GD Hoorn